Wipro Placement Papers with Solutions PDF for Freshers with Pattern


Wipro Placement Papers with Solutions

Eligible Aspirants who are preparing or making better way to start study for examination of Wipro they must see Wipro
Placement Papers with Solutions. Wipro will conduct examination to recruit talented and eligible applicants so capable candidates should read this web page to do better preparation for this exam. Dear candidates every year, this company conduits various examination for the selection of qualified applicants. If you are going to participate in the examination of Wipro then you are required to download the Wipro Placement Papers from our website.

As the exam competition standards are very high therefore all applicants, who haven’t good preparation they will not eligible to get success in Wipro examination. So if you want to crack Wipro written exam, then you need to do work hard on every aspect of syllabus for this written test. Shortlisted job seekers must start their practice with Wipro Placement Papers with Solutions to get good marks in this upcoming examination. We advise you that Wipro Placement Papers will be very useful in your preparation. Team members of ejobhub.in have uploaded Placement Papers with Solutions of Wipro so you can download it form here for reference.


Eligible contenders must read this page completely to understand all the details of Wipro Placement Papers. Aspirants must subscribe with us to avail the free advertisement into your email. Wipro Placement Papers are very beneficial, vital in well preparation and in others aspects. You may log on the official website of Wipro that is www.wipro.com for more information about it.

About Wipro: Dear candidates we are informing you that Wipro is an Indian multinational IT consulting and System Integration Services Company which is stated in Bangalore, Karnataka. It has the 1,47, 452 employees they work for the 900 huge enterprise & fortune 1000 corporations stated in a 61 countries. It is one of India’s biggest publicly traded company and 7th largest IT services firm globally.

Wipro Placement Papers with Solutions Fine Info

Organization Name
Wipro
Announcement Type
Wipro Placement Papers with Solutions
Official site
www.wipro.com

Wipro Placement Papers with Solutions Full Info

Wipro Placement Papers with Solutions

Question: 1. 12 members were present at a board meeting. Each member shook hands with all of the other members before & after the meeting. How many handshakes were there?
a) 130
b) 134
c) 132
d) 135
Answer: 132

Question: 2. An emergency vehicle travels 10 miles at a speed of 50 miles per hour.How fast must the vehicle travel on the return trip if the round-trip travel time is to be 20 minutes?
a) 75 miles per hour
b) 70 miles per hour
c) 65 miles per hour
d) 80 miles per hour
Answer: 75 miles per hour

Question: 3. Mary and John can do a piece of work in 24 days; John and Vino in 30 days; Vino and Mary in 40
days. If Mary, John and Vino work together they will complete the work in :
a) 10 days
b) 20 days
c) 17 days
d) 15 days
Answer: 20 days.

Question: 4. My friend collects antique stamps. She purchased two, but found that she needed to raise money urgently. So she sold them for Rs. 8000 each. On one she made 20% and on the other she lost 20%.

How much did she gain or lose in the entire transaction?
a) She lost Rs 500.67
b) She lost Rs 666.67
c) She gain Rs 666.67
d) She gain Rs 500.67
Answer: She lost Rs 666.67

Question: 5. Find the sum of the first 50 common terms of 12,16,20,… and 18,24,30,….
a) 15900
b) 12700
c) 19990
d) 18400
Answer: 15900

Question: 6. The time showed by an analog clock at a moment is 11 am then 1234567890 hours later it will show
The time as:
a)11am
b)11pm
c)5am
d)4pm
Answer: 5am

Question: 7. Square of two more than a two digit number is multiplied and divided by 2 and 5 respectively. If twice of the result is equal to 500 then find the number?
a) 45
b) 23
c) 87
d) 47
Answer: 23

Question: 8. Name any two models of SDLC (Software Design Life Cycle) ?
a) Water Fall Mode
b) Spiral Model
c) A and b
d) None of these
Answer: Water Fall Model and Spiral Model.

Question: 9. Find X when X – Y = 3 and X2 + Y2 = 89 where X and Y are integers.
a) 10
b) -5
c) -10
d) -3
Answer: -5

Question: 10. Find the value of P when the line through the points (2,2) and (5,7) is perpendicular to the line 3x+Py-
9=0.
a) 3/5
b) 5
c) 5/3
d) 3
Answer: 5

Note: For more information you need to go through given below link.


Take a Look on Below Table

Government Jobs Private Jobs
Engineering Jobs 10th / 12th Pass Jobs
Employment News Rojgar Samachar
Railway Jobs in India Upcoming Sarkari Naukri
Upcoming Bank Jobs Graduate Degree Jobs
Written Exam Preparation Tips Career Management Tips
English Improvement Tips Interview Preparation Tips

0 comments:

Post a Comment